Tanárjelölteknek

Kedves tanárjelöltek, leendő pedagógusok!

Intézményünk szeretettel várja azokat a tanárjelölt-hallgatókat, akik egyéni szakmai gyakorlatukat középiskolában szeretnék teljesíteni.

Iskolánk 4 osztályos gimnáziumként működik, osztályaink különböző területekre specializálódnak: idegen nyelvek (angol, német), két tanítási nyelvű képzés (spanyol), matematika, informatika, sport, így széles spektrumát tudjuk bemutatni a pedagógiai tevékenységeknek. Tehetséggondozó intézményként nagy hangsúlyt fektetünk a versenyekre, pályázati tevékenységekre.

Az iskolánk 2015 óta fordít kiemelt figyelmet a hozzánk kerülő tanárjelöltek és gyakornokok támogatására. Egyéni szakmai gyakorlatra fogadtunk már hallgatókat az ELTE, a Szegedi Tudományegyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem pedagóguskarának hallgatói közül.

Tanáraink közül ketten gyakorlatvezető mentortanári szakvizsgával rendelkeznek, mások pedig továbbképzésekkel készültek fel arra, hogy valóban értékes szakmai tapasztalatokat szerezhessenek a hallgatók az egyéni gyakorlatuk során. Pontos adatok és névsor a ’Mentoráló tanáraink’ menüpontban található.

Fontos tudnivaló, hogy a tanárképző intézmények különböző elvárásokat fogalmaznak meg annak kapcsán, hogy hová és milyen feltételekkel engedik hallgatóikat az egyéni szakmai gyakorlatra. Természetesen minden esetben a képző intézmény szabályzata a meghatározó. 

Az iskolában dolgozó tanárok nyitottak az újra és támogató közösséget alkotnak. Szívesen befogadjuk ebbe a közösségbe a hallgatókat is a gyakorlat idejére, örömmel vesszük, ha nálunk teszik meg első önálló lépéseiket.

A további részletekről érdeklődni és jelentkezni:

Tóthné Muráncsik Mónika: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

egy százalék

Támogassa adója egy százalékával iskolánk alapítványát!

Appendix - A Bolyai János Gimnáziumért Alapítvány.

Adószám: 18364956-1-03

Köszönjük!

 

 

 

 

Öregdiák találkozó 2023. május 13.

Közelgő események

No events

Eseménynaptár

May 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

 

 

Tanulást segítő appok

Letölthető diákjaink által fejlesztett appok:

- App-a.apk

- dolgozapp.apk

- Learning_Machine_v1.apk

- Memoria.apk

- MilAxe.apk

- Pilots_Memory.apk

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum