Kezdőlap

Kedves Szülők és Diákok!

 

Szeretettel üdvözlök mindenkit a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium tanulóinak sorában. Örülünk, hogy a mi iskolánkat választották és reméljük, komoly tudást és szép élményeket szereznek nálunk.

Kérem, figyelmesen olvassák végig az alábbi információkat - akár többször is -  és pontosan hajtsák végre a kéréseinket, betartva a határidőket! Készítsék elő a kért iratokat, dokumentumokat és töltsék ki pontosan a nyomtatványokat és az online kérdőívet!

 

Leendő osztályfőnökök:

9.A:     sport/angol-német                 Földi Olinda

9.B:     angol                                      Szabó Tamás

9.C:     matematika/informatika         Valkai Viktor

9.NyKNy:   spanyol/német                Farkas Ágnes

 

Gimnáziumunk egyenruhája lányoknak fehér blúz, sötétkék vagy fekete szoknya vagy nadrág és a saját gallérunk, fiúknak fehér ing, sötét színű öltöny és a saját bolyais nyakkendőnk. A gallért, és a nyakkendőt a beiratkozáskor kell kifizetni és az osztályfőnöktől fogják megkapni. Testnevelés órán az iskola logójával ellátott pólót viselnek diákjaink, amit szintén az iskolában tudnak megvásárolni. A pólóból bármennyit lehet rendelni, de legalább kettő vásárlását ajánljuk. (Árakról a szülői értekezleten adunk tájékoztatást.) Kérjük a póló méretét és a rendelni kívánt darabszámot a levél végén  mellékelt online kérdőíven pontosan megadni!

 

Megtekinthető mérettáblázat

 

Az iskolánkban zárható egyedi szekrények állnak a diákok rendelkezésére, amelynek használatát kérjük tanulóinktól. Az éves bérleti díjat a beiratkozáskor kell fizetni!

 

A középiskolásoknak 50 óra önkéntes közösségi munkát kell végezniük a négy év alatt. Ez az érettségire bocsátás egyik feltétele. Iskolánkban ezt külön naplóban dokumentáljuk. Az iskolai közösségi szolgálatról is csatolunk egy tájékoztató levelet.

 

A kilencedik osztályosok ingyen kapnak tankönyvet, de azokat a tanév végén a könyvtárnak vissza kell adni. Már most felhívjuk a figyelmet, hogy a tankönyvek állapotára kiemelten figyeljenek. A tankönyvkezelésről és a tankönyvosztásról külön tájékoztatót mellékeltünk.

 

Az étkezés saját ebédlőnkben történik. A menzával kapcsolatos tájékoztató és kitöltendő adatlap mellékletben található. Kérem, töltsék ki és a beiratkozásra hozzák magukkal.

 

Iskolánkban védőnő, iskolaorvos, iskolai pszichológus és iskolai szociális segítő is dolgozik. A napi munkában közvetlenül a védőnő vesz részt, tájékoztatóját és a szülői nyilatkozatot mellékeljük.

Iskolánk tanulói a beiratkozás után megkapják egyedi *@kbjg.hu-s e-mail címüket, melyet az iskolai kommunikációhoz és a Microsoft Teamsbe való bejelentkezéshez kell használni.

 

A természetes személyeknek a személyes adatok kezeléséről szóló az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR), illetve az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján a diákoktól és törvényes képviselőiktől hozzájárulást kérünk az iskolai eseményeken készült fényképek, videófelvételek, tablóképek kezeléséhez. A hozzájáruló nyilatkozatot a letölthető dokumentumok között találják. Kérjük a megfelelően kitöltött és aláírt nyilatkozatot a beiratkozásra hozzák magukkal!

 

Szülői értekezletet 2024. június 6-án csütörtökön 17.30 órakor tartunk a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium aulájában.

 

Online kérdőív (kérjük, figyelmesen töltsétek ki, a bejelentkezéshez használd az oktatási azonosítódat.

 

Letölthető dokumentumok:

- iskolavédőnői tájékoztatók (beiratkozásra kinyomtatva, kitöltve várjuk vissza) Anamnesis felvételi lap - Szülői tájékoztató

- tájékoztató iskolai étkezéshez

- adatbekérő lap iskolai étkezéshez (beiratkozásra kinyomtatva, kitöltve várjuk vissza)

- nyilatkozat kedvezményes iskolai étkezéshez (beiratkozásra kinyomtatva, kitöltve várjuk vissza)

csoportos beszedési megbízás iskolai étkezéshez

- tájékoztató az 50 órás közösségi szolgálatról

- tájékoztató a tankönyvellátásról

- hozzájáruló nyilatkozat iskolai eseményeken készült fényképek, videofelvételek, tablóképek kezeléséhez (beiratkozásra kinyomtatva, kitöltve várjuk vissza)

 

Üdvözlettel:

Dr. Harnos István

intézményvezető

egy százalék

Támogassa adója egy százalékával iskolánk alapítványát!

Appendix - A Bolyai János Gimnáziumért Alapítvány.

Adószám: 18364956-1-03

Köszönjük!

 

 

 

 

Öregdiák találkozó 2023. május 13.

Közelgő események

No events

Eseménynaptár

June 2024
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

 

 

Tanulást segítő appok

Letölthető diákjaink által fejlesztett appok:

- App-a.apk

- dolgozapp.apk

- Learning_Machine_v1.apk

- Memoria.apk

- MilAxe.apk

- Pilots_Memory.apk

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum