Kezdőlap

2018. január 25–28. között rendezték meg Debrecenben a Diákolimpia® Összevont Labdajátékok Országos Döntőjének V-VI. korcsoportos küzdelmeit.A Bolyai János Gimnáziumból 3 csapat is bejutott a legjobb nyolc közé. Fiú röplabda csapat a 2. helyen, a lány kosárlabdázók a 3. helyen, míg a fiú kosarasok a 8. helyen végeztek.

A 2. helyezett fiú röplabda csapat (Leiner Péter, Pizzo Marcello, Hedrich Mátyás, Márton Milán, Bakó Levente, Szabó Kornél, Keskeny Dániel, Szamler Roland, Szabó Vilmos, Német Viktor, testnevelő-felkészítő: Szabó Tamás) csoportjuk harmadik helyezettjeként jutottak tovább, ám onnantól megtáltosodtak, és a döntőig meneteltek, ahol a Dunaújvárossal játszottak szoros csatát.

A 3. helyezett lány kosárlabda csapat (Rácz Kata, Révész Sára, Farkas Petra, Deák Tamara, Kakulya Réka, Kurtz Kamilla, Fehér Anna, Fekete Adrienn, Burján Laura, Révész Luca, Schlegle Odett, Mérész Petra, testnevelő-felkészítő: Kovács Gergely) öt mérkőzésből négyet megnyert. Az elődöntőben, a keresztjáték során négy ponttal kaptak ki a pécsi Gyakorló Gimnáziumtól. A harmadik helyért folytatott mérkőzésen nagy arányban, huszonhét ponttal nyertek. . A torna során Farkas Petra különdíjat kapott, beválasztották az All-stars ötösbe Így a tanulók számára biztosított a tíz többletpont az egyetemi-főiskolai felvételin.

A 8. helyezett fiú kosárlabda csapat névsora: Fábián Dávid, Kucsera Dániel, Nagy Milán, Orgona Milán Gergő, Huszka Dániel, Fazekas István, Velkey József, Vizi Zalán, Mester Márk, Reszegi Robertó, Fodor Ádám

Prónai Tamás. Testnevelő-felkészítő: Ábel József

 

Korábban az atlétika ügyességi és váltófutó csapatbajnokság V-VI. korcsoport diákolimpia döntő Budapesten szintén kiemelkedő eredményt értek el az atléták. Az országos döntőbe a legjobb együttesek közé a Kecskeméti Bolyai János Gimnáziumból öt alakulat is bejutott. A lány súlylökő és diszkoszvető csapata, és a svédváltója (100m-200m-300m-400m), valamint a fiú távolugrócsapata és a 4x1500 méteres váltója.

Örömünkre valamennyi bolyais csapat olimpiai pontszerző helyen végzett. Ez azért is dicséretes, mert a csapatok átlagéletkora a határ alsó szélét súrolta. A csapat felkészítői: Adamik Zoltán és Nyilas Bea. Kiugró eredményt, bronzérmet szerzett a lány súlylökő csapat (Beregszászi Renáta, Csáky Janka, Medvegy Dalma, Szűcs Dominika és Szűcs Szabina)

egy százalék

Támogassa adója egy százalékával iskolánk alapítványát!

Appendix - A Bolyai János Gimnáziumért Alapítvány.

Adószám: 18364956-1-03

Köszönjük!

 

 

Közelgő események

No events

Eseménynaptár

December 2022
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

 

 

Tanulást segítő appok

Letölthető diákjaink által fejlesztett appok:

- App-a.apk

- dolgozapp.apk

- Learning_Machine_v1.apk

- Memoria.apk

- MilAxe.apk

- Pilots_Memory.apk

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum